Bjärhov Konsult AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Bjärhov Konsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Bjärhov Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Bjärhov Konsult AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556419-9304.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-40675 alternativt besöka eller skicka post till Bjärhov Konsult AB på följande adress Tönnersa Bro 1310, 310 31, Eldsberga.

Bjärhov Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bjärhov Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bjärhov, Ulf Axel som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenad inom cateringverksamhet samt planering, utformning och skötsel av utomhusmiljöer och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även att bedriva försäljning och transportuppdrag åt bilindustrin.