Furets Fastighets Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, förvaltning av värdepapper, samt förvaltning av fast egendom och handel med tekniska produkter, friskvårdskonsultation med rehabilitering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Furets Fastighets Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Furets Fastighets Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1991-02-22 så skapades Furets Fastighets Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Furets Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Furets Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556421-1547 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Furets Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Furets Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-7100205 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Furets Fastighets Aktiebolag är Persson, Magnus Valfrid som är född 1960 och har titeln VD, Persson, Magnus Valfrid som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karin Therese som är född 1982 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .