Ejnarssons Svets & Motortjänst Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Ejnarssons Svets & Motortjänst Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Ejnarssons Svets & Motortjänst Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ejnarssons Svets & Motortjänst Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1991-02-27 så har Ejnarssons Svets & Motortjänst Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ejnarssons Svets & Motortjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Ejnarssons Svets & Motortjänst Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Seldonsv. 4, 302 62, Halmstad. Vi ni istället prata med Ejnarssons Svets & Motortjänst Aktiebolag så kan ni göra det på 035-221160.

Bolaget skall bedriva reparation av entreprenad- och transportfordon, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ejnarsson, Carl Johan Hilding som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejnarsson, Carl Lars Anders som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Ejnarssons Svets & Motortjänst Aktiebolag har 556421-2883 som sitt organisationsnummer.