IT Design Aktiebolag

Hallands län

Information

IT Design Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där IT Design Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. IT Design Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. IT Design Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till IT Design Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Flygareg. 8, 302 38, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-212102.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är IT Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

IT Design Aktiebolag har idag 556421-6009 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för IT Design Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med textilinredningar, ljus- och värmeavskärmningsutrustning samt inredningsdetaljer för hem, kontor och offentlig miljö ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I IT Design Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Halonen, Lars Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Halonen, Pentti Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Halonen, Pentti Santeri som är född 1929 och har titeln Suppleant, .