BCHS Konsult Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns BCHS Konsult Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. BCHS Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

BCHS Konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556421-6744.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 035-53628 alternativt besöka eller skicka post till BCHS Konsult Aktiebolag på följande adress Styrdalsv. 12, 310 41, Gullbrandstorp.

BCHS Konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I BCHS Konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Bengtsson, Bo Leonard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Bengtsson, Per Håkan Leonard som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva medicinsk konsultverksamhet, köp, försäljning och förvaltning av fastigheter, handel med mekanisk verkstadsmaskiner samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.