Axel & Morin AB

Hallands län

Information

Axel & Morin AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Axel & Morin AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Axel & Morin AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Axel & Morin AB har haft sedan 1994-01-01. Axel & Morin AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Axel & Morin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rörkullsv. 9, 302 41, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-152450.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Axel & Morin AB Privat, ej börsnoterat.

Axel & Morin AB har idag 556424-6477 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Axel & Morin AB

Bolaget skall bedriva nationell och internationell handel med reklamrelaterade produkter och reklambyråverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Axel & Morin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grahn, Knut Evert som är född 1945 och har titeln Vice VD, Grahn Nyd, Karin Cecilia som är född 1969 och har titeln VD, Grahn, Knut Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahn Nyd, Karin Cecilia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .