JD Medicinverksamhet i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter JD Medicinverksamhet i Halmstad Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar JD Medicinverksamhet i Halmstad Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

JD Medicinverksamhet i Halmstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1991-05-16 så har JD Medicinverksamhet i Halmstad Aktiebolag varit registrerat. Idag är JD Medicinverksamhet i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med JD Medicinverksamhet i Halmstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Svanhallav. 13 B, 302 40, Halmstad. Vi ni istället prata med JD Medicinverksamhet i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det på 035-123400.

Bolaget skall bedriva läkarmottagning, medicinsk utbildning, utgivning av medicinska publikationer samt förvalta fast och lös egendom.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Juhlin-Dannfelt, Gunvor Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin-Dannfelt, Matts Herman som är född 1950 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

JD Medicinverksamhet i Halmstad Aktiebolag har 556425-9462 som sitt organisationsnummer.