Punch Restaurang Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Punch Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Punch Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Punch Restaurang Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Punch Restaurang Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-15. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Punch Restaurang Aktiebolag ska trivas.

Punch Restaurang Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Punch Restaurang Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Punch Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Punch Restaurang Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-33455.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Leif Arne -Leuhusen, Susanne Birgitta Liv E -Åkeby, Eva Birgitta.

De som är på något sätt har med Punch Restaurang Aktiebolag är Jönsson, Leif Arne som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Åkeby, Eva Birgitta som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Leuhusen, Susanne Birgitta Liv E som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Leuhusen, Peter Stig Gustav som är född 1963 och har titeln Suppleant, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Punch Restaurang Aktiebolag har 556426-4124 som sitt organisationsnummer.