Susannes Jourdental Aktiebolag

Hallands län

Information

Susannes Jourdental Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Susannes Jourdental Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Susannes Jourdental Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Susannes Jourdental Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-05-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Karl XI:s v. 33, 302 36, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Susannes Jourdental Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-106869.

Halmstad arbetar för att företag som Susannes Jourdental Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Susannes Jourdental Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva dentaltekniska arbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Susannes Jourdental Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Susannes Jourdental Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Susanne Antoinette som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Maths Ebbe som är född 1954 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Susannes Jourdental Aktiebolag är 556426-6319.