Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag är ett företag som finns i Halmstad. I Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Bengt Ture som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kerstin Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag på telefon 035-156080.

Bolaget skall bedriva tillverkning, service och försäljning av nya och begagnade grafiska maskiner samt tillbehör inom den grafiska industrin, utföra ekonomiska konsultationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bindi Maskin i Halmstad Aktiebolag har 556430-0373 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.