Smycket Nordic Art Aktiebolag

Hallands län

Information

Smycket Nordic Art Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Smycket Nordic Art Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Smycket Nordic Art Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Smycket Nordic Art Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-08-07. Men sedan 1991-01-01 så har Smycket Nordic Art Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Björkallén 2, 313 32, Oskarström. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smycket Nordic Art Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-60444.

Halmstad arbetar för att företag som Smycket Nordic Art Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Smycket Nordic Art Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av smycken i metall, aktieförvaltning, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Smycket Nordic Art Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smycket Nordic Art Aktiebolag och det är följande personer, Tonnby, Roy Krister som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Tonnby, Gudrun Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Smycket Nordic Art Aktiebolag är 556430-3948.