Autolack i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Autolack i Halmstad Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Autolack i Halmstad Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Autolack i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Autolack i Halmstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Autolack i Halmstad Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Autolack i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gjutareg. 10 B, 302 60, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-173480.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Autolack i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Autolack i Halmstad Aktiebolag har idag 556430-9531 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Autolack i Halmstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reparation, lackering, underhåll samt försäljning av motordrivna fordon, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Autolack i Halmstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westerdahl, Jonas Lars som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bo Jörgen som är född 1960 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .