Patchwork i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

556431-3046 är organisationsnummer för bolaget Patchwork i Halmstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Patchwork i Halmstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Patchwork i Halmstad Aktiebolag finns i.

Patchwork i Halmstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-16 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Patchwork i Halmstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Patchwork i Halmstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Patchwork i Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Patchwork i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-103290 eller genom brev på följande adress:
Köpmansg. 27, 302 42, Halmstad

Bolaget skall bedriva handel med textilvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Patchwork i Halmstad Aktiebolag och det är Johansson, Mats Robert Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Agneta Susan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor,