Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag

Hallands län

Information

Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-09-11. Men sedan 1991-01-01 så har Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Barkassv. 14, 302 72, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-33320.

Halmstad arbetar för att bolag som Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Sven Erik Michael som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Bodil som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trottabergs Ekonomibyrå Aktiebolag är 556431-3517.