Svenska Datafabriken Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av datorer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Datafabriken Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Svenska Datafabriken Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1991-08-23 så skapades Svenska Datafabriken Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Svenska Datafabriken Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Svenska Datafabriken Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556431-5819 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Svenska Datafabriken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Datafabriken Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 010-2439711 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Fredriksson, Carl Göran -Fredriksson, Eva Marianne Beatrice

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Datafabriken Aktiebolag är Fredriksson, Carl Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Eva Marianne Beatrice som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Rolf Hans Christian som är född 1946 och har titeln Revisor, EKONOMKONSULTER i Markaryd Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .