G Jacobsson Konsult Aktiebolag

Hallands län

Information

G Jacobsson Konsult Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där G Jacobsson Konsult Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. G Jacobsson Konsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket G Jacobsson Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. G Jacobsson Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till G Jacobsson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandåkersg. 3, 302 39, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-158520.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är G Jacobsson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

G Jacobsson Konsult Aktiebolag har idag 556432-2849 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för G Jacobsson Konsult Aktiebolag

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom området värme-, vatten-, avlopps- och ventilationsanläggningar samt även driva vidareutbildning av personal inom barnomsorg och skola.

I G Jacobsson Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Kjell Gösta Emanuel som är född 1944 och har titeln VD, Jakobsson, Kjell Gösta Emanuel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Gertrud Ann-Mari som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .