Steninge Ventilation Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva projektering, service, kontroll och besiktningar av luftbehandlingsanläggningar, försäljning av filter till ventilationsanläggningar, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Steninge Ventilation Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Steninge Ventilation Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1991-09-06 så skapades Steninge Ventilation Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Steninge Ventilation Aktiebolag har haft det sedan 2001-07-13.

Steninge Ventilation Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556432-3318 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Steninge Ventilation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Steninge Ventilation Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-52285 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Steninge Ventilation Aktiebolag är Magnusson, Per-Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Irene Ann-Margret som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Per Andreas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Magnusson, Per Jonas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, .