Morgan Svensson Skogsentreprenad Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva skogsentreprenader, reparationer av bilar och entreprenadmaskiner, motorsport och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Morgan Svensson Skogsentreprenad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Morgan Svensson Skogsentreprenad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1991-09-04 så skapades Morgan Svensson Skogsentreprenad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Morgan Svensson Skogsentreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Morgan Svensson Skogsentreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556432-3383 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Morgan Svensson Skogsentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Morgan Svensson Skogsentreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-64063 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Morgan Svensson Skogsentreprenad Aktiebolag är Svensson, Ove Ronny Morgan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Benny Joacim som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .