Loma Husförsäljning Aktiebolag

Hallands län

Information

556432-6766 är organisationsnummer för företaget Loma Husförsäljning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Loma Husförsäljning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Loma Husförsäljning Aktiebolag finns i.

Loma Husförsäljning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-10 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Loma Husförsäljning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Loma Husförsäljning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Loma Husförsäljning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Loma Husförsäljning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-51548 eller genom brev på följande adress:
Släggv. 1, 310 42, Haverdal

Bolaget skall bedriva försäljning av hus, förvaltning av fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Loma Husförsäljning Aktiebolag och det är Nylander, Lars Olof som är född 1945 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Herne, Per Hans Åke som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor,