Profil Schager & Co Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Profil Schager & Co Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Profil Schager & Co Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Profil Schager & Co Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556432-8838.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-104380 alternativt besöka eller skicka post till Profil Schager & Co Aktiebolag på följande adress Jutarumsv. 12, 302 40, Halmstad.

Profil Schager & Co Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Profil Schager & Co Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Schager, Bengt Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Schager, Anna Elisabeth som är född 1978 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva ledarutveckling, urval och rekrytering, metodutveckling, organisationsutveckling inom näringsliv och organisationer och därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper.