PER HALLSTRÖM I HALMSTAD Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns PER HALLSTRÖM I HALMSTAD Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. PER HALLSTRÖM I HALMSTAD Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

PER HALLSTRÖM I HALMSTAD Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556435-2879.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-30876 alternativt besöka eller skicka post till PER HALLSTRÖM I HALMSTAD Aktiebolag på följande adress Stjärnstigen 9, 302 70, Halmstad.

PER HALLSTRÖM I HALMSTAD Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I PER HALLSTRÖM I HALMSTAD Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hallström, Astrid Sheila Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljning av bordsdekorationer, förpackningar och hårornament samt därmed förenlig verksamhet.