JS Whitmore AB

Hallands län

Information

JS Whitmore AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I JS Whitmore AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Whitmore, Jonathan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönberg Whitmore, Sofia Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JS Whitmore AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JS Whitmore AB på telefon 0515-85020.

Bolaget ska bedriva medical marketing consulting, konsultationer inom medicinsk marknadsföring, administrativa tjänster, redovisningstjänster, professionellt golfspel, konsultationer samt coaching inom golf och därmed förenlig verksamhet.

Idag är JS Whitmore AB av bolagstypen Aktiebolag.

JS Whitmore AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JS Whitmore AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JS Whitmore AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JS Whitmore AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Grönberg Whitmore, Sofia Maria -Whitmore, Jonathan

JS Whitmore AB har 556436-5285 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.