SPA Säker Placering Aktiebolag

Hallands län

Information

556437-1036 är organisationsnummer för verksamheten SPA Säker Placering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SPA Säker Placering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som SPA Säker Placering Aktiebolag finns i.

SPA Säker Placering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-25 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SPA Säker Placering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

SPA Säker Placering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SPA Säker Placering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med SPA Säker Placering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-156060 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 1, 302 42, Halmstad

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar, konsultationer och rådgivning inom försäkringsområdet, förvaltning av fastigheter samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SPA Säker Placering Aktiebolag och det är Toncic, Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Karl-Johan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Dan Andreas som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,