Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag

Hallands län

Information

556438-0342 är organisationsnummer för bolaget Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag finns i.

Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-18 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5827888 eller genom brev på följande adress:
Hederstiernas g. 40, 302 47, Halmstad

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fredrik Fredrikssons Skog & Linjetransporter Aktiebolag och det är Fredriksson, Jan Fredrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Sven Joachim som är född 1974 och har titeln Suppleant, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Söderberg, Rolf Morgan som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,