Aktiebolaget Halmstads Brandservice

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med brandmatr och service av brandredskap och därmed förenlig verksamhet, samt förvaltning av värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Halmstads Brandservice vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Aktiebolaget Halmstads Brandservice en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1991-12-06 så skapades Aktiebolaget Halmstads Brandservice och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Halmstads Brandservice har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Halmstads Brandservice är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556439-1315 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Aktiebolaget Halmstads Brandservice Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Halmstads Brandservice så går det att nå dem via telefon på 035-218545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andreasson, Curt Ove Kenneth -Hallén, Börje Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Halmstads Brandservice är Andreasson, Curt Ove Kenneth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallén, Börje Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallén, Gun Annika som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindqvist, Ingela Hilda som är född 1950 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.