Teletyre AB

Hallands län

Information

Teletyre AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Teletyre AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Linderborg, Lars Johan som är född 1964 och har titeln VD, Linderborg, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Linderborg, Claudia som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Dan Andreas som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Teletyre AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Teletyre AB på telefon 035-101013.

Bolaget skall bedriva försäljning av fälgar, bilar, bildelar, motorcyklar och båtar. Import av motorfordonstillbehör. Taxikörning. Uthyrning av rörelselokaler. Uthyrning av bilar, personal samt entreprenadmaskiner, företrädesvis inom anläggningsbranschen. Försäljning av bilskrot och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Teletyre AB av bolagstypen Aktiebolag.

Teletyre AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Teletyre AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Teletyre AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Teletyre AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Teletyre AB har 556439-4376 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.