Laxö Media AB

Hallands län

Information

Laxö Media AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Laxö Media AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Laxö Media AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-06-10.

Laxö Media AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1992-01-24. Men sedan 2001-03-02 så har Laxö Media AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Seldonsv. 8, 302 62, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Laxö Media AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-221530.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Laxö Media AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Laxö Media AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva grafisk produktion, samt förvärva, avyttra och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet,

Firmatecknare för Laxö Media AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Laxö Media AB och det är följande personer, Karlsson, Anna Helena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Roger Walter som är född 1954 och har titeln Suppleant, Zachrisson, Olof Rikard som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Laxö Media AB är 556442-1237.