Mergus International Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Mergus International Halmstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Mergus International Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Mergus International Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556445-9989.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Mergus International Halmstad Aktiebolag på följande adress Högarydsv. 36, 310 21, Hishult.

Mergus International Halmstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mergus International Halmstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Forsberg, Nils Göran som är född 1935 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av administrativa data- och redovisningstjänster samt innehav av värdepapper.