Halmstads Kapellsystem AB

Hallands län

Information

556452-6415 är organisationsnummer för verksamheten Halmstads Kapellsystem AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Halmstads Kapellsystem AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Halmstads Kapellsystem AB finns i.

Halmstads Kapellsystem AB har varit registrerat sedan 1992-08-27 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Halmstads Kapellsystem AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Halmstads Kapellsystem AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Halmstads Kapellsystem AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Halmstads Kapellsystem AB så kan ni göra det på telefon genom 035-107540 eller genom brev på följande adress:
Spikg. 13, 302 44, Halmstad

Bolaget skall tillverka, reparera och uthyra kapell och stativ ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Halmstads Kapellsystem AB och det är Andersson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingalill Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,