MÅNFAS AB (G-Livs)

Hallands län

Information

556452-6845 är organisationsnummer för företaget MÅNFAS AB (G-Livs). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MÅNFAS AB (G-Livs) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som MÅNFAS AB (G-Livs) finns i.

MÅNFAS AB (G-Livs) har varit registrerat sedan 1992-08-26 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för MÅNFAS AB (G-Livs) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

MÅNFAS AB (G-Livs) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MÅNFAS AB (G-Livs) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MÅNFAS AB (G-Livs) så kan ni göra det på telefon genom 073-1813760 eller genom brev på följande adress:
Smedängsg. 8, 302 39, Halmstad

Bolaget skall bedriva grossisthandel med tillbehör och foder till sällskapsdjur, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MÅNFAS AB (G-Livs) och det är Månsson, Vally Lena Ingalill som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lisa Ruth Victoria som är född 1984 och har titeln Suppleant, Månsson, Robin Roy Fromholdt som är född 1982 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,