Steningekliniken Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Steningekliniken Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Steningekliniken Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Steningekliniken Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1992-09-09 så har Steningekliniken Aktiebolag varit registrerat och sedan 2009-02-26 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Steningekliniken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Steningekliniken Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ekev. 3, 310 42, Haverdal. Vi ni istället prata med Steningekliniken Aktiebolag så kan ni göra det på 035-52008.

Bolaget ska bedriva läkarpraktik och konsultationer inom allmänmedicin samt försäljning av hygien- och sjukvårdsartiklar. Fastighetsförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Perkmar, Mats Inge Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Mats Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Örström Perkmar, Anne Kerstin Elisab som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Steningekliniken Aktiebolag har 556453-2736 som sitt organisationsnummer.