Y A Carlsson Snabbservice Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Y A Carlsson Snabbservice Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Y A Carlsson Snabbservice Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Y A Carlsson Snabbservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1992-10-29 så har Y A Carlsson Snabbservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Y A Carlsson Snabbservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Y A Carlsson Snabbservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fräsareg. 1, 302 60, Halmstad. Vi ni istället prata med Y A Carlsson Snabbservice Aktiebolag så kan ni göra det på 035-121919.

Bolaget skall bedriva bilverkstad jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Carlson, Kenth Lars Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jan Yngve som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ulf Göran som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlson, Kenth Lars Anders -Carlsson, Jan Yngve .

Y A Carlsson Snabbservice Aktiebolag har 556455-2775 som sitt organisationsnummer.