Wallin Prohealth AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Wallin Prohealth AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Wallin Prohealth AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Wallin Prohealth AB är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556458-2665.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-39107 alternativt besöka eller skicka post till Wallin Prohealth AB på följande adress Sven Jonsons g. 14, 302 27, Halmstad.

Wallin Prohealth AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Wallin Prohealth AB så sitter följande personer i styrelsen: , Wallin, Gun Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av utbildning, tjänster och varor inom friskvård, hälsovård, sjukvård, utveckling och försäljning av programvaror, förmedling av försäkringar, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.