Frennarp Aktiebolag (Frennehallen)

Hallands län

Information

Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) är ett företag som finns i Halmstad. I Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Karl Olof som är född 1956 och har titeln VD, Andersson, Karl Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Git Mona Lislott som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) på telefon 035-2602222.

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultation inom livsmedelsbranschen, konsultation för utveckling av köpcentra och liknande verksamhet, handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) av bolagstypen Aktiebolag.

Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-13 och Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Frennarp Aktiebolag (Frennehallen) har 556459-2730 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.