Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag

Hallands län

Information

Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1993-02-08. Men sedan 1993-01-01 så har Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Blåklintsv. 13 B, 310 42, Haverdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-51324.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva montagearbeten, byggnadsmontering i huvudsak, tillverkning av glasade partier, import och export av elektroniska styrningar till elportar såsom magnetslingedetektorer och fotocellsförstärkare och övrigt material för byggande av styrutrustning jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag och det är följande personer, Turesson, Bengt Ove Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenman, Helén Margaret som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Montage-gruppen Bengt Turesson Aktiebolag är 556460-5268.