Fun-City i Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Fun-City i Varberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Fun-City i Varberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andreasson, Conny Pierre Steven som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Kim som är född 1984 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fun-City i Varberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fun-City i Varberg Aktiebolag på telefon 0340-43370.

Bolaget skall bedriva nöjesparksverksamhet och restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fun-City i Varberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fun-City i Varberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fun-City i Varberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fun-City i Varberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fun-City i Varberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fun-City i Varberg Aktiebolag har 556460-6472 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.