PIJUSS Aktiebolag

Hallands län

Information

556461-9202 är organisationsnummer för verksamheten PIJUSS Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PIJUSS Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som PIJUSS Aktiebolag finns i.

PIJUSS Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-02 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PIJUSS Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

PIJUSS Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PIJUSS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med PIJUSS Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0345-10333 eller genom brev på följande adress:
Doktorsv. 38, 302 70, Halmstad

Bolaget ska bedriva handel med detaljer av rostfri plåt, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PIJUSS Aktiebolag och det är Johansson, Karl Lennart Sive som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jane Betty Ingalill som är född 1930 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Christer Viking som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,