Ritarket i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

556464-5421 är organisationsnummer för bolaget Ritarket i Halmstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ritarket i Halmstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Ritarket i Halmstad Aktiebolag finns i.

Ritarket i Halmstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-17 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ritarket i Halmstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Ritarket i Halmstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ritarket i Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ritarket i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-109375 eller genom brev på följande adress:
Klammerdammsg. 8, 302 42, Halmstad

Bolaget skall bedriva konsulterande arkitektrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ritarket i Halmstad Aktiebolag och det är Schriever-Abeln, Max Ulf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Schriever-Abeln, Sonja Helene V som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,