Nyhems Tobak Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Nyhems Tobak Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Nyhems Tobak Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nyhems Tobak Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nyhems Tobak Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-19. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Nyhems Tobak Aktiebolag ska trivas.

Nyhems Tobak Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva spel, förmedling av insatser och försäljning av toabak, tidningar, lotter, köpa och sälja immateriella rättigheter, fastigheter och värdehandlingar, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom bedriva annan med dessa verksamheter förenlig rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nyhems Tobak Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Nyhems Tobak Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Nyhems Tobak Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-105986.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nyhems Tobak Aktiebolag är Fast, Ulla Birgit Eleonor som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fast, Tobias Patrik som är född 1984 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Nyhems Tobak Aktiebolag har 556465-5222 som sitt organisationsnummer.