Complete Building System Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Complete Building System Halmstad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Complete Building System Halmstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Deierborg, Kai Jörgen som är född 1946 och har titeln VD, Deierborg, Kai Jörgen som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Deierborg, Gertrud Maria Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Complete Building System Halmstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Complete Building System Halmstad Aktiebolag på telefon 070-7604760.

Bolaget skall driva försäljning av inredningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Complete Building System Halmstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Complete Building System Halmstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Complete Building System Halmstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-17 och Complete Building System Halmstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Complete Building System Halmstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Deierborg, Gertrud Maria Kristina -Deierborg, Kai Jörgen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 2 suppleanter.

Complete Building System Halmstad Aktiebolag har 556466-3291 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.