Albany International Holding Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Albany International Holding Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Albany International Holding Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Albany International Holding Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Albany International Holding Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-23. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Albany International Holding Aktiebolag ska trivas.

Albany International Holding Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller genom delägarskap i andra bolag, bedriva industri- och handelsrörelse med textilprodukter samt med maskiner och utrustning för textil-, pappers- och massaindustrin ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Albany International Holding Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20.

Idag är Albany International Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Albany International Holding Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Halftermeyer, Daniel Albert Alphonse Firman tecknas i förening av -Berglund, Bo Sigfrid Olof -Karlsson, Ingegerd Marie -Lind, Terho Arne Tapio.

De som är på något sätt har med Albany International Holding Aktiebolag är Karlsson, Ingegerd Marie som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Halftermeyer, Daniel Albert Alphonse som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Berglund, Bo Sigfrid Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Terho Arne Tapio som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Silva, Charles Joseph som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Albany International Holding Aktiebolag har 556467-1179 som sitt organisationsnummer.