Radio Closedown i Halland AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Radio Closedown i Halland AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Radio Closedown i Halland AB är ett av dem. Statusen för Radio Closedown i Halland AB är att Bolaget är aktivt.

Radio Closedown i Halland AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-24. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Radio Closedown i Halland AB ska trivas.

Radio Closedown i Halland AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva radioverksamhet i enlighet med lokalradiolagen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Radio Closedown i Halland AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Radio Closedown i Halland AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Radio Closedown i Halland AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-147500.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Radio Closedown i Halland AB är Gepertz, Boine Daniel som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörling, Folke Lennart som är född 1943 och har titeln Suppleant, Götenfelt, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Jarkvist, Ulf Håkan som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Radio Closedown i Halland AB har 556468-8371 som sitt organisationsnummer.