Lagadalen Trading AB

Hallands län

Information

Lagadalen Trading AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Lagadalen Trading AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lagadalen Trading AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lagadalen Trading AB har haft sedan 1995-01-01. Lagadalen Trading AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lagadalen Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Krontorpsv. 7, 302 65, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-188930.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lagadalen Trading AB Privat, ej börsnoterat.

Lagadalen Trading AB har idag 556469-6986 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lagadalen Trading AB

Bolaget skall bedriva import och handel med elartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Lagadalen Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallgren, Dan Einar Raymond som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Setsumi som är född 1950 och har titeln Suppleant, Herne, Bo Jonas Mats som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .