Aktiebolaget Micropol Fiberoptic

Hallands län

Information

556470-0499 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Micropol Fiberoptic. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Micropol Fiberoptic är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Aktiebolaget Micropol Fiberoptic finns i.

Aktiebolaget Micropol Fiberoptic har varit registrerat sedan 1993-07-05 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Micropol Fiberoptic så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Micropol Fiberoptic är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Micropol Fiberoptic är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Gerd Christina -Andersson, Per Oskar Anders

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Micropol Fiberoptic så kan ni göra det på telefon genom 035-39233 eller genom brev på följande adress:
Älvdalsv. 4, 313 50, Åled

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och installation av fiberoptik för tele- och datakommunikation samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Micropol Fiberoptic och det är Andersson, Per Oskar Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gerd Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Arthur Patrik som är född 1984 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Oscar Mikael som är född 1978 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor