Reklamhuset PRINTIA AB

Hallands län

Information

Reklamhuset PRINTIA AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Reklamhuset PRINTIA AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Reklamhuset PRINTIA AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Reklamhuset PRINTIA AB har haft sedan 1995-01-01. Reklamhuset PRINTIA AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Reklamhuset PRINTIA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pilefeltsg. 64, 302 50, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-130056.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Reklamhuset PRINTIA AB Privat, ej börsnoterat.

Reklamhuset PRINTIA AB har idag 556472-1909 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Reklamhuset PRINTIA AB

Bolaget skall bedriva skylttillverkning, ut- och invändig butiks- och företagsprofilering, tillverkning och montering av fönsterdekor och bilddekor, sättning och layout av trycksaker, tryckeriverksamhet, försäljning av presentreklamartiklar, textilier med tryck, dekaler och etiketter, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Reklamhuset PRINTIA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Radefält, Jan Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Radefält, Annika Marie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor, .