Stenlund i Halmstad Ekipering Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Stenlund i Halmstad Ekipering Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Stenlund i Halmstad Ekipering Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Stenlund i Halmstad Ekipering Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1993-09-08 så har Stenlund i Halmstad Ekipering Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Stenlund i Halmstad Ekipering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Stenlund i Halmstad Ekipering Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 25, 302 43, Halmstad. Vi ni istället prata med Stenlund i Halmstad Ekipering Aktiebolag så kan ni göra det på 035-157540.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom konfektionsbranschen med speciell inriktning på damkonfektion samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Stenlund Nilsson, Ingrid Gertrude som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Cai Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Stenlund i Halmstad Ekipering Aktiebolag har 556472-3731 som sitt organisationsnummer.