Halmstad Hair & Beauty Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Halmstad Hair & Beauty Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Halmstad Hair & Beauty Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Halmstad Hair & Beauty Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556474-2798.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-133000 alternativt besöka eller skicka post till Halmstad Hair & Beauty Aktiebolag på följande adress Bohusg. 4, 302 38, Halmstad.

Halmstad Hair & Beauty Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan -0001-11-30.

I Halmstad Hair & Beauty Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Carl Axel Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med frisörprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.