Tönnersjö Trädgård Aktiebolag

Hallands län

Information

Tönnersjö Trädgård Aktiebolag är ett företag som finns i Halmstad. I Tönnersjö Trädgård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars Peter Thomas som är född 1965 och har titeln VD, Johansson, Lars Peter Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Maria Henrietta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tönnersjö Trädgård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tönnersjö Trädgård Aktiebolag på telefon 035-43075.

Bolaget skall bedriva produktion av prydnadsväxter under glas, köp, försäljning, uthyrning av och förvaltning av fastigheter, köp, försäljning och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tönnersjö Trädgård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tönnersjö Trädgård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tönnersjö Trädgård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Tönnersjö Trädgård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tönnersjö Trädgård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tönnersjö Trädgård Aktiebolag har 556474-8225 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.