Amason i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Amason i Halmstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Amason i Halmstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Amason i Halmstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Amason i Halmstad Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1993-10-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Torsg. 1, 302 36, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Amason i Halmstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3730031.

Halmstad arbetar för att företag som Amason i Halmstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Amason i Halmstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet med anknytning till byggvaruhandel, konsultverksamhet avseende fastighetsförvaltning samt förvaltning av värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Amason i Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Amason i Halmstad Aktiebolag och det är följande personer, Kellner, Ulf Peter som är född 1962 och har titeln Likvidator, Johansson, Dan Andreas som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Amason i Halmstad Aktiebolag är 556474-9603.