Jarl Elmgren Aktiebolag

Hallands län

Information

Jarl Elmgren Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Jarl Elmgren Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jarl Elmgren Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jarl Elmgren Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Jarl Elmgren Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jarl Elmgren Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristinebergsv. 17, 302 41, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-37965.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jarl Elmgren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jarl Elmgren Aktiebolag har idag 556475-3746 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jarl Elmgren Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med stål-, plast-, coh gummiprodukter företrädesvis till industrin, förvaltning av fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

I Jarl Elmgren Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elmgren, Jarl Lennart Torkel som är född 1955 och har titeln VD, Elmgren, Jarl Lennart Torkel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmgren, Ingrid Marie-Louise som är född 1959 och har titeln Suppleant, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .